fillarivelhon yrityspalvelut

Tarvitsetko yrityksesi pyörille huoltosopimusta?

Pyörän ollessa ollennainen osa liiketoimintaa on tärkeää, että se pysyy ajokuntoisena. Tekemällä kanssamme yksityiskohtaisesti laaditun huoltosopimuksen voit luottaa siihen että yrityksenne pyörät pysyvät liikkeessä.

Kun yrityksenne pyörien käytettävyys ja ajokunnossa oloaika tulee saada maksimoitua, tämä saavutetaan parhaiten kun teemme yhdessä Teidän yrityksenne tarpeiden mukaisen huoltosopimuksen.

Haluatko pyörähuoltoa tai siihen liittyvän tapahtuman toimipisteellesi?

Kun haluat järjestää yrityksessäsi pyöräilyyn liittyvän tapahtuman, me tuomme paikalle osaavan ja helposti lähestyttävän pyörähuollon.

Pitkä kokemuksemme pyörähuoltopäivistä ja tapahtuman huolellinen etukäteisvalmistelu tukee tavoitteitanne henkilökunnan pyöräilykokemuksen edistämisessä.

Teitä palvelee Kristian. Kirjoita kristian@fillarivelho.fi  tai soita 0400-661150

täyden palvelun pyörähuoltoa yrityksille

 
 
 
 
 
Fillarivelho_10.jpg
 

FILLARIVELHO TÄNÄÄN

 
Fillarivelho_91.jpg

HUOM! Mikäli sataa niin emme välttämättä ole paikalla. Voit soittaa meille 0400-661150

kysyäksesi olemmeko paikalla ja onko huoltopisteellä tilaa pyörällesi.

Huoltopisteellä mekaanikkomme tarkistaa pyöräsi, antaa arvion pyöräsi tarvitsemasta huollosta ja sen hinnasta. Mikäli pyörä ei vaadi isompaa remonttia sen saa takaisin viimeistään samana iltana. Muussa tapauksessa pyrimme tekemään sen valmiiksi seuraavana arkipäivänä ja annamme etukäteisarvion huollon hinnasta.