täyden palvelun pyörähuolto

 
 
Etusivu-Paras.jpg

Ammattitaitoa ja huollattamisen helppoutta

Fillarivelho on pääkaupunkiseudulla toimiva sähkö- ja tavarapyöriin erikoistunut pyörähuolto. Pyrimme auttamaan sinua ratkaisemaan kaikki pyöräsi huoltoon liittyvät tarpeet. Palvelemme asiakkaitamme tuomalla palvelumme kotiin tai työpaikalle sekä valoisassa verstaassamme Helsingissä Sörnäisten Rantatie 27 D:ssa.

Normaalien huoltotoimenpiteiden ohella teemme kattavasti erilaisia erikoistöitä (esim. sähkö-osien monipuolisia korjauksia, vanhojen kappavaihteiden korjauksia, jumittuneiden osien irroituksia, uudelleen kierteytyksiä ja kampien lyhennyksiä). Jos pyöräsi tarvitsee erikoistöitä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä (katso tästä yhteystietomme).

 

 

tilaa meidät pyöräsi luo

 
Fillarivelho_139.jpg

paikallahuoltopalvelu

Kun huoltotoimenpiteiden hinta ylittää 100e on Fillarivelho mahdollista tilata sinne missä pyörä on. Lisäksi laskutetaan kotipalvelulisä 49e (Kehä 3:n ulkopuolella sovitaan erikseen).

Siirry tästä ajanvaraukseemme ja valitse itsellesi sopiva huoltoaika* sekä vastaa muutamiin pyöräsi huoltoon liittyviin kysymyksiin. 

Odota että käymme varauksesi läpi ja lähetämme sinulle vahvistuksen huollosta. 

* Huomaathan että kotipalvelun aikoihin on suhtauduttava "noin aikoina", sillä ne saattavat elää esim. edellisten huoltojen tai liikenneruuhkien vuoksi. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista viivästyksistä tai aikataulumuutoksista hyvissä ajoin tekstiviestitse / puhelimitse, joten jätäthän meille myös puhelinnumerosi.