SÄHKÖPYÖRÄT

 
Sähköpyörä.jpg

Me tunnemme sähköpyörät

Korjaus ja huolto

Fillarivelho on täydenpalvelun sähköpyöräkorjaamo. Autamme sinua niin pyöräsi takuuajan sisällä kuin sen päätyttyä. Teemme parhaamme, että asiakkaanamme et jää pyöräsi kanssa pulaan. 

Lisävarustelu ja muutostyöt

Valojen integrointi osaksi sähköjärjestelmää ja automaattivaihteiston asennus ovat yleisimpiä asiakkaidemme sähköpyöriin tehtävistä muutostöistä.

Kauttamme onnistuu myös esimerkiksi Bafang-moottoreiden ohjelmoinnit sekä erilaisten ohjainten ja sensoreiden asennukset, joiden myötä ajokokemusta saadaan päivitettyä huomattavasti paremmaksi.

Sähköistykset

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun uusien ja käytettyjen pyörien sähköistämiseksi. Suunnitelemme ja koneistamme tarvittaessa sopivat adapterit, joiden avulla saamme toivomasi moottorin kiinni pyörääsi. 

Uudet sähkömoottorijärjestemät (mm. Bafang, Binova, Pendix, BionX) ovat niin kehittyneitä, että monesti niiden avulla saadaan toteutettua kevyempiä, monikäyttöisempiä ja paremmin aikaa kestäviä ratkaisuja verrattuna runkokohtaisin moottorein varustetuihin valmiisiin tehdasvalmisteisiin sähköpyöriin.

Jälkiasennusmoottoreilla ja räätälöidyillä akustoilla pystytään myös toteuttamaan ratkaisuja, joita valmiit sähköpyörät eivät normaalisti tarjoa. 

Räätälöidyt custom pyörät

Fillarivelhon custom pyörä paja NOPIA-BICYCLES valmistaa käsityönä erilaisia sähköpyöriä vastamaan asiakkaan toiveita.