TÄYDEN PALVELUN PYÖRÄHUOLTO

 

Ammattitaitoa ja huollattamisen helppoutta

 

Fillarivelho on pääkaupunkiseudulla toimiva liikkuva pyörähuolto. Pyrimme auttamaan sinua ratkaisemaan kaikki pyöräsi huoltoon liittyvät tarpeet, oli kyseessä sitten tavallinen pyörä, sähköpyörä, tavarapyörä, nojapyörä tai maantie- tai maastopyörä.

Normaalien huoltotoimenpiteiden ohella teemme kattavasti erilaisia erikoistöitä (esim. vanhojen kappavaihteiden korjauksia, runkojen uudelleen maalauksia, jumittuneiden osien irroituksia, uudelleen kierteytyksiä ja kampien lyhennyksiä). Jos pyöräsi tarvitsee erikoistöitä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä (katso tästä yhteystietomme).

Mikäli pyöräsi kaipaa vain huoltoa, tutustua alla kuvattuihin tavanomaisiin pyöränhuoltopalveluihimme ja totea miten helppoa pyörän huollattaminen voi olla.

 


TUO PYÖRÄSI MEILLE ITSE

 

Päivystämme arkisin 13-20.30 Töölönlahden rannalla, Baanan varrella Finlandia Talon kohdalla. 

Huom. Mikäli sataa niin emme välttämättä ole paikalla. Voit soittaa meille 0400-661150 kysyäksesi                olemmeko paikalla ja onko huoltopisteellä tilaa pyörällesi.

Huoltopisteellä mekaanikkomme tarkistaa pyöräsi, antaa arvion pyöräsi tarvitsemasta huollosta ja sen hinnasta.

Mikäli pyörä ei vaadi isompaa remonttia sen saa takaisin viimeistään samana iltana. Muussa tapauksessa pyrimme tekemään sen valmiiksi seuraavana arkipäivänä ja annamme etukäteisarvion huollon hinnasta.  

 


TILAA MEIDÄT SINNE MISSÄ PYÖRÄSI ON

 

Fillarivelho tulee tilauksesta kotiin tai työpaikalle. Kotipalvelulisä pk-seudulla 25e ja minimilaskutus 100e.

Siirry tästä ajanvaraukseemme ja valitse itsellesi sopiva huoltoaika* sekä vastaa muutamiin pyöräsi huoltoon liittyviin kysymyksiin. 

Odota että käymme varauksesi läpi ja lähetämme sinulle vahvistuksen huollosta. 

* Huomaathan että kotipalvelun aikoihin on suhtauduttava "noin aikoina", sillä ne saattavat elää esim. edellisten huoltojen tai liikenneruuhkien vuoksi. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista viivästyksistä tai aikataulumuutoksista hyvissä ajoin tekstiviestitse / puhelimitse, joten jätäthän meille myös puhelinnumerosi.

 


HUOLTOPAKETIT

 

FILLARIVELHON KAUSIHUOLTO 80e / perusteellinen pesu + 20e. Sis. pulttien ja muttereiden kiristykset, vanteiden rihtaus, komponenttien tarkistus ja säätö, voimansiirron puhdistus sekä renkaiden & ilmanpaineiden tarkistus.

 

FILLARIVELHON ENSIHUOLTO 70e Uudelle pyörällesi on paikallaan tehdä ensihuolto noin 300 km kohdalla. Huomioithan, että tämä ensimmäinen huolto on monella tapaa pyöräsi tärkein huolto ja todennäköisesti pyöräsi takuu on riippuvainen sen asianmukaisesta suorittamisesta. 


FILLARIVELHO on erikoistunut SÄHKÖ-, TAVARA- ja NOJAPYÖRIEN huoltoon. Näiden huollot tehdään aina kulloisen huoltotarpeen mukaisesti ja hinnoitellaan aikaperusteisesti 80e / tunti.