SÄHKÖPYÖRÄT

Fillarivelho tuntee sähköpyörät niin huoltopenkillä kuin päivittäisessä ajossakin. Olemme virallinen Bosch-huoltopiste. Boschin ohella hallitsemme kaikki yleiset ja harvinaisemmatkin merkit. Meillä on diagnostiikka-työkalut pyöränne vian selvittämiseen, ja niin ohjelmistopäivitykset kuin ohjelmoinnit hoituvat kauttamme.

Fillarivelho tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun uusien ja käytettyjen pyörien sähköistämiseksi. Sähköistämme asiakkaan olemassa olevan pyörän tai räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisen pyörän uusista komponenteista. 

Uudet sähkömoottorijärjestemät (mm. Bafang, Binova, Pendix, BionX) ovat niin kehittyneitä, että monesti niiden avulla saadaan toteutettua kevyempiä, monikäyttöisempiä ja paremmin aikaa kestäviä ratkaisuja verrattuna runkokohtaisin moottorein varustetuihin valmiisiin tehdasvalmisteisiin sähköpyöriin. Jälkiasennusmoottoreilla ja räätälöidyillä akustoilla pystytään myös toteuttamaan ratkaisuja, joita valmiit sähköpyörät eivät normaalisti tarjoa. Esim. 1500w teho ja tämän annostelu tarkasti kaasukahvasta on omanlainen kokemuksensa esim. polkuajossa.