täyden palvelun pyörähuolto

 
 
Etusivu-Paras.jpg

Ammattitaitoa ja huollattamisen helppoutta

Fillarivelho on pääkaupunkiseudulla toimiva sähkö- ja tavarapyöriin erikoistunut pyörähuolto. Pyrimme auttamaan sinua ratkaisemaan kaikki pyöräsi huoltoon liittyvät tarpeet. Palvelemme asiakkaitamme tuomalla palvelumme kotiin tai työpaikalle sekä valoisassa verstaassamme Helsingissä Sörnäisten Rantatie 27 d:ssa.

Normaalien huoltotoimenpiteiden ohella teemme kattavasti erilaisia erikoistöitä (esim. sähkö-osien monipuolisia korjauksia, vanhojen kappavaihteiden korjauksia, jumittuneiden osien irroituksia, uudelleen kierteytyksiä ja kampien lyhennyksiä). Jos pyöräsi tarvitsee erikoistöitä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä (katso tästä yhteystietomme).

 

 

FILLARIVELHO TÄNÄÄN

 
Fillarivelho_91.jpg

FILLARIVELHO Palvelee talvikaudella vain ajanvarauksella

 

tilaa meidät pyöräsi luo

 
Fillarivelho_139.jpg

paikallahuoltopalvelu

Kun huoltotoimenpiteiden hinta ylittää 100e on Fillarivelho mahdollista tilata sinne missä pyörä on. Lisäksi laskutetaan kotipalvelulisä 49e (Kehä 3:n ulkopuolella sovitaan erikseen).

Siirry tästä ajanvaraukseemme ja valitse itsellesi sopiva huoltoaika* sekä vastaa muutamiin pyöräsi huoltoon liittyviin kysymyksiin. 

Odota että käymme varauksesi läpi ja lähetämme sinulle vahvistuksen huollosta. 

* Huomaathan että kotipalvelun aikoihin on suhtauduttava "noin aikoina", sillä ne saattavat elää esim. edellisten huoltojen tai liikenneruuhkien vuoksi. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista viivästyksistä tai aikataulumuutoksista hyvissä ajoin tekstiviestitse / puhelimitse, joten jätäthän meille myös puhelinnumerosi.